top of page
  • Hege E. H. Mohn

For en fantastisk tur til Lenningen 2023!

Updated: Sep 21, 2023

Jeg var så heldig å få være med på hyttetur til Lenningen! Vi var syv sprudlende mennesker på tur, og det var fantastisk. Det var masse humor, avkobling fra hverdagen, sosialt og spennende. Her fikk jeg prøvd meg på truger, noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Jeg fikk også testet pilking, og jeg liker egentlig ikke å gå på dypt vann med is. Her fikk jeg testet meg utenfor komfortsona, noe som gikk veldig bra. Hytteturen ga meg mestringsfølelse og jeg blir gjerne med flere ganger.


Her er noen ord fra brukerne som var med:


  • "Det var en superbra tur, alt fra A til Å. Det var bra samhold i gruppa."


  • "Det var en jævlig bra tur, jeg koste meg. Perfekt vær!"


  • "Jeg har vært mer sosial enn jeg pleier. Når alle smiler og ler, da har jeg det bra. Jeg har fått utfordret meg selv også."


  • "Det var skikkelig bra. Her er alle likestilt og det er godt. Det var en veldig morsom tur."


  • "Fantastisk og avslappende tur med herlige personer. Jeg har blitt kjent med gjengen på en annen måte, fått prøvd meg på nye ting, og utfordret meg selv. Gleder meg allerede til ny tur!"Tekst og video laget av Hege E. H. Mohn


For å lese mer om Sagatun Recovery gå inn på sagatun.no

42 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


Kim Nybakken
Kim Nybakken
Apr 28, 2023

Knall bra video:)


Like
Kristin Høines-Nybakken
Apr 28, 2023
Replying to

Takk, veldig hyggelig!:)

Like
bottom of page