top of page
  • Stine Kristinsdatter

«Sanger fra livet» - en nydelig konsertopplevelse med Geir Risbakken

Post it-gruppens helt egne artist, Geir Risbakken, hadde konsert på Blaarud 23.11.23. Dette kunne vi ikke gå glipp av, så Hege og Stine tok turen!

Vi kunne lese på konsertplakaten at tema for kvelden var «Sanger fra livet», der Geir kan fortelle at han har skrevet låter gjennom livets opp- og nedturer. Gjennom konserten tar han oss nesten gjennom et liv, som vi alle kan kjenne oss igjen i. Han tar oss igjennom sanger om relasjoner som oppstår og blir brutt, og om mennesker som har gått bort. Han synger om hvor viktig familie er og det å ta vare på de gode minnene. Tekster om vennskap og tekster vi hørte som barn, men som vi ikke har forstått betydningen av før vi ble voksne. Han forteller om sanger han har skrevet om menneskemøtene som har satt ekstra dype spor.


En av mine favorittlåter fra kvelden var «Hør på meg». Denne låten har Geir skrevet etter turen vår på Skagsvola i Trysil, som du for øvrig kan lese litt om lenger ned på bloggen vår. Det var en heftig tur der vi møtte tordenvær, der mange av oss fikk en kraftig utfordring med angst. Det var krevende å stå i, men samtidig som vi har vokst på det i ettertid. Det er helt utrolig hva du klarer å stå i når det bokstavelig talt stormer rundt deg, men sammen støttet vi hverandre gjennom det.

Tusen takk, Geir, for at du vil dele musikken din med oss. Og ikke minst, takk for at du deler av ditt liv og din visdom. Dette var virkelig en konsert om og fra livet.


Du kan lytte til Geir sin musikk på Spotify, klikk under her:

Les mer om oss på Sagatun.no


34 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page