top of page
  • Hege E. H. Mohn og Stine Kristinsdatter

Rockovery – for en magisk kveld!

Updated: Feb 15

Årets Rockovery Innlandet ble i år holdt 5. oktober i Hamar Kulturhus, og det var en helt magisk kveld. Kvelden var full av fantastiske musikkinnslag fra scenen og kunstutstilling med masse inspirasjon. Det er noe helt spesielt når mennesker kommer sammen og lager et så fantastisk arrangement med psykisk helse som bakteppe. Fellesskap, mening og takknemlighet var følelser som gikk gjennom kroppen gjennom hele kvelden.


Rockovery Innlandet er et arrangement i anledning Verdensdagen for psykisk helse. Tema for verdensdagen i år var: Vi trenger å høre til #Lagplass. Det fine med årets tema er at Sagatun Brukerstyrt Senter er nettopp en slik plass. Der mennesker kommer sammen, uansett hva du har i ryggsekken, og skaper rom for hverandre. Her kan du oppleve tilhørighet, mening, håp, identitet og empowerment. Her kan du komme å være deg selv, oppdage deg selv og være med på så mange aktiviteter du bare ønsker deg. Her er det Rom for Vekst.


På Rockovery i år var det mange ulike plasser for tilhørighet representert, også vi fra Sagatun Brukerstyrt Senter. Fra musikkverkstedet hadde vi med oss SagaRockers som spilte ulike låter på scenen. Pål Lunde fra Kreativt verksted hadde med sine fantastiske malerier, og vi i Post it gruppa hadde med oss fotografier til utstillingen. Vi i Post it gruppen var med på hele kvelden for å dokumentere gjennom bilder, video og tekst fra selve begivenheten.


Det er stort å få oppleve at mennesker deler av sitt engasjement og kreativitet, på tross av alt. Det kan vi alle sammen takke disse stedene som legger til rette for å møtes i fellesskap og finne trygghet i andre, og i oss selv. Det å tørre å dele hva som ligger bak, og hva musikk og kunst å hjelpe oss til å uttrykke. Gjennom ulike mennesker sine uttrykk, får andre mennesker nye inntrykk. Det blir et eget språk, når selve ordene ikke klarer å romme det vi ønsker å si.


Tusen, tusen takk for denne opplevelsen. Den var helt magisk!
Les mer om oss på Sagatun.no


Tekst: Stine Kristinsdatter Bilde/video: Hege E. H. Mohn


13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page