top of page
  • Hege E. H. Mohn

Nydelig konsert og utstilling på Blaarud.

Updated: Sep 21, 2023

Vi tok turen til Blaarud den 26 Januar 2023. Der fikk vi nyte en nydelig konsert med Mone Evensen og se på en nydelig utstilling av Pål Lunde.


Mone synger både coverlåter og egne originale låter, og de selvproduserte låtene hennes, kjenner man seg veldig igjen i. Nydelige låter og nydelig sang med en fantastisk innlevelse! Vi gleder oss til neste konsert.


Pål er en ung kunstner som vi er så heldig å få følge, og de nydelige kunstverkene hans er ubeskrivelige. Man må se de i virkeligheten for å forstå hvor utrolige de er. Bilder av maleriene kan ikke gjenskape detaljene hans godt nok. Denne gutten har en stor karriere foran seg, og det blir spennende å følge med videre.Jeg tok meg en liten prat med disse to, som er fantastiske på hvert sitt område.Først spurte jeg Pål om hvordan han syntes opplevelsen av bildeutstillingen var. Og om det er planlagt noen ny utstilling :-)Pål syntes at Blaarud var flinke til å organisere og tilrettelegge. De var en veldig hyggelig gjeng, og de var veldig ålreite å være med ellers også, ikke bare i forbindelse med utstillingen. Han likte å vise frem bildene sine, og syntes det var gøy. Det hørtes ut som det ga mersmak. De vil ha han tilbake for ny utstilling, men det er ikke fastsatt noe dato enda.
Videre spurte jeg om Mone ville fortelle litt om hennes opplevelse og planer videre fremover.


Mone syntes det var veldig koselig å se at hun treffer folket med musikken sin. Det er alltid det viktigste for henne. Det betyr noe helt spesielt å spille på Blaarud, siden hun har mye erfaring og minner derfra selv. Neste post på programmet nå er hennes store gratiskonsert i Løten kino den 8 mars 2023, og hun skal også spille på en hyggekveld for demente samme måned. Hun håper at folk vil ringe og ønske mer av musikken hennes fremover.


Under ser dere en video av sangen hennes, Fire Hjørner.


Jeg håper og tror vi vil se og høre mer til disse to fine menneskene i fremtiden! :-)


Tekst, bilder og video laget av Hege E. H. Mohn


For å lese mer om Sagatun Recovery gå inn på sagatun.no


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page