top of page
  • Hege E. H. Mohn og Stine Kristinsdatter

Minikonsert med Borghildz Vasslinorkester Meierigården Stange Aktivitetshus

Updated: Oct 12, 2023Post-it gruppa fra Sagatun tok turen 26. mai til Stange for å oppleve en glimrende minikonsert. Om du vil kan du se video lenger ned i innlegget. Konserten var et samarbeid med Sagatun Brukerstyrt Senter og Meierigården på Stange Aktivitetshus, for å skape oppmerksomhet rundt det nye musikktilbudet hos Stangehjelpa. Vi fikk oppleve Dan, Jon og Are spille et godt utvalg av låter fra Vazelina Bilopphøggers. Det var mange som kom for å lytte og det var veldig god stemning. Det er heller ikke hver dag man får høre Jon fra Oslo tala sjølveste hedmarksdialekta, og han gjorde et glimrende forsøk.

Under konserten fikk vi høre om aktivitetstilbudet Lyttegruppen, der man kan oppleve musikk i fellesskap og ha gode samtaler rundt musikken. Det kan være godt å kunne ha samtaler der man kan fokusere på noe utenfor seg selv og reflektere rundt musikken. Det er et tilbud som er for alle og du trenger ikke å ha kunnskap om musikk for å delta.

Lyttegruppe Meierigården Stange, tirsdager kl. 10:00. Lyttegruppe Sagatun Brukerstyrt Senter, torsdager kl. 10:00.Tusen takk for musikkopplevelsen!


Les mer om oss på Sagatun.no3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page