top of page
  • Hege E. H. Mohn

Lyttegruppe? Hva går det ut på tro?

Updated: Sep 21, 2023Endelig har post-it gruppen fått vært med på lyttegruppen og opplevd hva dette er. Lyttegruppe er på torsdager fra klokken 10.00 til 11.30. Vi var åtte stykker på gruppen, pluss Jon som er musikkterapeut og leder timene.


Dette er Hege sin opplevelse av timen: Avslappet og harmonisk stemning, men også fylt med alvor og humor mellom låtene. Jon tok en åpen samtale etter hver låt, hvor alle hadde mulighet til å dele sine tanker om låtene. Jeg vil absolutt anbefale dere om å bli med. Det jeg kjente på var en indre ro og avslappende følelse, og man får en annen opplevelse av låtene når man kan følge med på teksten. Tusen takk for at jeg fikk være med, og jeg blir gjerne med flere ganger:-)

Ukens spilleliste for lytte gruppen var:


1. Maggio- Måndagsbarn 2. DeLillos- Tog 3. Henning Kvitnes- Sånne Som Oss 4. Jonas Fjeld- Drammen i Regn 5. Rosalià- Pienso en tu Mirà 6. Paolo Nutini- Better Man 7. Martina McBride- In My Daughter’s Eyes 8. Bjørn Afzelius & Mikael Wiehe- Kom hem till migEt lite intervju med ei sprudlende dame på 49 år, som var med på timen i dag:


Musikksmak? Jeg hører på mye forskjellige musikk, men det går mye i Bon Jovi, Ed Sheeran, Adele og King&Country.


Hvor lenge har du vært med i gruppen? Jeg har vært med i gruppen i cirka fire måneder.


Hvordan opplever du å delta i Lyttegruppen? Interessant, siden jeg hører og blir kjent med forskjellige artister. Og man får en annen opplevelse av låtene når man følger med på teksten samtidig som man lytter til musikken.


Tusen takk til brukeren for et kort og koselig intervju.


Tekst og bilder laget av Hege E. H. Mohn


For å lese mer om Sagatun Recovery gå inn på sagatun.no1 view0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page