top of page
  • Hege E. H. Mohn

Koselig besøk av Glimt fra Trondheim 31 mai og 1 Juni 2023

Updated: Sep 21, 2023

Vi var så heldig å få koselig besøk av en herlig gjeng fra Glimt i Trondheim. De delte sine erfaringer og deres mål med hverdagen og fremtiden, samt fremførte musikken sin. Og vi delte vårt! Det er inspirerende å få høre andre sine historier, hvor de kommer fra og hva fremtidens håp er for de. Jeg håper vi får møttes igjen! Tusen takk for besøket:-)


Kristin sine ord etter besøket: Kjempe koselig med besøk, utveksle erfaringer og vise hva vi jobber med, for det er vi veldig stolte av:-) Takk for gode refleksjoner! Håper vi ses på Glimt en gang!


En liten hilsen fra teamlederen og deltakerne hos Glimt Recoverysenter: Vi fra Glimt vil starte med å takke for gjestfriheten dere viste oss da vi kom fra Glimt på besøk til dere. Vil si at den fellesskap følelsen dere hadde inspirerte oss. Vil takke for at vi fikk bidra å spille egen musikk og utveksle erfaringer. Vi følte oss veldig velkommen. Det var fint med de rammene dere hadde rundt aktiviteter. Og følte at dere alle hadde ett eierskap til opplegget. Vi håper at vi kan komme tilbake til flotte omgivelser og flott gjeng og flott hus. Og dere er selvfølgelig velkommen til Trondheim og Glimt. Med vennlig hilsen Tonje Farstad, teamleder.

Tekst og bilder laget av Hege E. H. Mohn.


For å lese mer om Sagatun Recovery gå inn på sagatun.no


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page