top of page
  • Kreativt Verksted

Gaustatoppen Juni 2022, sammen nådde vi toppen!

Updated: Sep 21, 2023

Den 21 Juni 2022, var vi en spent gjeng på 35 stykker som dro på tur. Med felles mål om å nå Gaustatoppen, som ligger 1883 meter over havet, og dette skulle vi klare sammen! Dette er en tur samtlige av oss ikke vil glemme. Vi dro sammen med Tjenester for psykisk helse og rus avdeling Hamar, koselig å være mange på tur.


Dette er vår erfaring fra turen: Herlig munter gjeng, tror de fleste av oss var støle i magen etter all den herlige latteren. Men for en fantastisk opplevelse, og den mestringsfølelsen man fikk når man endelig nådde det siste trappesteget på toppen. Noen felte noen tårer, siden de ikke hadde trodd at de skulle klare det. Men sammen fikk vi opp hele gjengen, og alle fikk oppleve den nydelige utsikten og få den fantastiske gode mestringsfølelsen.


Her er det noen setninger fra brukere etter turen:


"Fantastisk herlig tur, hvor man blir kjent med hverandre på en annen måte. Og for en mestringsfølelse denne turen ga meg!"


"Innholdsrikt, masse humor! Flott tur til toppen, med god støtte i hverandre. Sterkeste opplevelsen var når alle nådde toppen, med tanke på de forskjellige forutsetningene!"


"I dagene før Gaustatoppturen, hadde jeg ikke trua på at jeg skulle klare å nå toppen, spesielt på grunn av tyngden på sekken. Jeg tenkte at turen, ville bli en prøvelse for kondisjonen, styrken både fysisk og psykisk, og selvtilliten. Jeg besteg toppen andpusten, veldig stolt og med gledestårer."


Tekst og video laget av Hege E. H. Mohn


For å lese mer om Sagatun Recovery gå inn på sagatun.no


17 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page